Pistol Smith Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #1
I know this is a little off subject, but today I can’t see any pictures display on the forum. I go to other websites and the pictures comes up! Is anyone else having this problem today or is it just me? :sad:
 

·
Registered
Joined
·
1,610 Posts
Yeah you're right. The text downloads, but the pictures aren't coming up, and the download stops (for me anyway) after the text appears. The status bar on my web explorer still shows that there are items to be downloaded, but they don't pop up.

That's OK - I'm getting really tired of looking at all the junk that people are showing pictures of anyway. :smile: :smile:
 

·
Registered
Joined
·
58 Posts
Its happening for me also on both Netscape and Explorer. Strange. It is also like that on many of the other forums. PhotoPoint must be down or something.
 

·
Registered
Joined
·
705 Posts
It is a problem at PhotoPoint. I went there and couldn't get to my album.

This brings up a good point. When traffic gets heavy, Photopoint can get a bit slow. Anyone know of other (better) free photo host sites? I know there are others, but I have taken the path of least resistance and use PhotoPoint. We are encouraging everyone to post pics, so this could become an issue, should PhotoPoint not be a viable option anymore. Anyone done the homework already?

DD
 

·
Registered
Joined
·
1,420 Posts
http://www.webshots.com/

Check this one guys...I use it 'cause photopoint wants me to turn all my security devices off...With this one I don't have to...:wink:
 

·
Registered
Joined
·
1,420 Posts
Sheesh...I'm scared ta' death of ladders!

:eek:

_________________
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>g2<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

..!MOLON LABE!..

<font size=-1>[ This Message was edited by: gyp_c2 on 2001-04-07 22:00 ]</font>

<font size=-1>[ This Message was edited by: gyp_c2 on 2001-04-07 22:01 ]</font>
 
1 - 8 of 8 Posts
Top