Mam trochę informacji o załadunku naboju, resztę napiszę sam.
Zamówiłem 1000 sztuk łusek od Starline i pani oszacowała marzec, zanim ponownie zrobią mosiądz, potrzebują 25 000 zamówień (obecnie mieli 6 000).
Na razie kupiłem 2 pudełka amunicji Double Tap do mosiądzu, prawdopodobnie dostanę jeszcze 1 lub 2 w styczniu (zależy to od całkowitej liczby zamówień w Starline do tego czasu). Ktoś musi wkrótce zamówić 15 000 sztuk.
Myślę, że z jakiegoś powodu faceci z 10 mm czują się "zagrożeni" lub cokolwiek (może urażone ego?), ponieważ nie są jedynymi potężnymi 10. Po prostu głupie! Kogo obchodzi, czy jest jeszcze 10, nie obchodziłoby mnie, gdyby ktoś wypuścił większe 10 mm niż te dwa, to po prostu nie ma znaczenia, kolejna opcja.
Moja lufa ze Storm Lake zajęła prawie dwa tygodnie dłużej niż powinna, ponieważ zrobili złą lufę. Zadzwoniłem do nich, żeby ją odesłać, nie zaczęliby robić właściwej lufy, dopóki nie dostali mojej z powrotem, a potem umieścili ją "ponownie na liście". To ZŁY interes. Kiedy poinformowałem ich o ich błędzie, powinni byli natychmiast zacząć robić moją nową, więc kiedy otrzymali złą z powrotem, właściwa mogła zostać wysłana tego samego dnia, a nie umieszczona ponownie na końcu listy po tym, jak dostali moją z powrotem.